VANDALISME GLOBAL

 

VANDALISME GLOBAL

Els maltractadors son persones tòxiques, petits o grans terroristes, que s'imposen per la violència, física i psíquica. Reflecteixen diferents nivells, més o menys greus d'egotisme psicòtic.


Guanyar, posseïr, dominar, manar...  És l'ebrietat del poder, la cobdícia, orgull, enveja... Generant por, busquen imposar la seva voluntat, satisfer els seus interessos...  Indiferents  al dolor i al patiment que amb la seva violència provoquen, o potser gaudint-ne. Dels seus crims, petits i grans, la Història en va plena... i el dia a dia; només cal mirar un noticiari.


Son personalitats malaltes, perilloses a petita escala: com el tirà casolà què a mi m'assetjava... i més enllà tota una trama de poders diversos: estats, multinacionals, religions... És el vandalisme-terrorisme d'alt nivell, l'executat pels poderosos. La gran plaga, que a l'extrem condueix a explotacions ferotges, a guerres terribles, a violentar, utilitzar, esclavitzar, matar... als humans i al planeta. Tot això que, si no s'atura, condueix al desastre global. Fins ara la biosfera resistia, peró ja s'està trencant.

Blog revolucio ecosòfica > pestanya enllaços >


A  nivell personal i col·lectiu necessitem canviar de xip

Es planta cara a la foscor desemmascarant-la, posant-hi llum i cultivant la pau.Es parla molt i és molt necessari de violència de gènere, peró poc de la familiar... més aviat es tendeix a justificar-la, a considerar-la normal: "problemes interns".  Cal no perdre de vista la violència endèmica que, petita o gran, manifesta o amagada, grollera o subtil, prohibida, permesa o promocionada... impregna la nostra societat; on sovint les víctimes son ignorades i "la justícia" no apareix o arriba tard... perpetuant així la injustícia crònica i generant molta disfunció, patiment i mort.És urgent educar-nos i educar en Valors Humans. 

fer un salt evolutiu fonamentat en l'empatia, altruisme, equitat, pacifisme...Molts pensen que la humanitat mai canviarà. Efectivament, la Història és un seguit de violències terribles i tristament les nacions, de les que cadascú inevitablement formem part, es continuen preparant per a la guerra. Es consumeixen en armament pressupostos altíssims, que bastarien per solucionar totes les necessitats mundials. Enormes recursos encarats  a  una possible  guerra, local o global... que podria ser la guerra final, ja que les armes son dia a dia més destructives.

Però hi han hagut societats pacífiques i èpoques de pau de les què poc es parla.  La barbàrie existeix, peró també la bondat i la voluntat de Justícia i Pau: la Filosofia Perenne, les Nacions Unides, la Declaració Universal dels Drets Humans, la Carta de la Terra, l'Agenda 2030... ONGs que intenten ajudar... Tot en un estat imperfecte, peró que ha d'anar evolucionant... altrament tot esclatarà. 
 

Cada humà dintre seu i al seu entorn te feina a fer: 
no rebelar-se, tolerar, amagar, callar, encobrir la violència petita o gran, és fer-sen còmplice. 
 Tan personal com col·lectivament dona mal resultat.

Cadascú necessita respectar-se i respectar, pacificar-se i pacificar.
La societat fa a l'individu i aquest fa a la societat.

No pots canviar al món, però si treballar en tu mateix/a
Canviant tu incideixes en l'entorn. Millorant tu millora el món.
Tot comença cada dia en cadascú. 

És temps de despertar!

En un món interdependent, on tot afecta a tot, petits i grans tirans, casolans o presidents, haurien de ser controlats i superats. Cal detectar precoçment a psicòpates i abusadors. Necessitem curar aquesta neurosi personal i col·lectiva que enterboleix el món, perpetuant les petites i grans violències, que impedeixen el desplegament dels potencials innats en cada persona i en tota la societat.


NECESSITEM PASSAR DE L'ANIMALITAT A UNA PLENA HUMANITATNecessitem més amor per la vida, la pròpia i la dels altres, perquè és un gran regal i només una en tenim. Som i vivim immersos en una gran màgia i sovint no ens n'adonem i ens perdem en banalitats, egoismes cecs i combats absurds que ens roben vida i felicitat. 

Cadascú i tots tenim immensos potencials endormiscats, que és hora de reactivar. 


CONVÉ OBRIR LA MENT, COR I MANS, ELEVAR L'ESPERIT

Necessitem reflexionar i actuar. Rebel·lar-nos, revolucionar-nos des de la llum. Necessitem justícia i pau, per poder dedicar recursos intel·ligència i energies a generar un món millor i més feliç. 

  Cadascú i tots, necessitem un canvi de paradigma,
 respectuós dels drets humans i del planeta.


Cada dia és ocasió per practicar. 

AMB CONSCIÈNCIA-PACIÈNCIA-AMOR-KORATGE I BONUMOR

***

PER APROFUNDIR >>> pestanya enllaços >>>Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada